Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Advertisements
Јавен повик до граѓански организации за доделување на грантови PDF Print E-mail
Monday, 16 April 2018 13:51
javen povik za dodeluvanje grantovi

Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС) преку програмата „Одржливо граѓанско општество: државно финансирање на граѓанските организации“ објавува јавен повик за доделување на грантови. Програмата ја имплементира МЦМС во соработка со Балкан [ … ]

 
Обука за граѓанско новинарство PDF Print E-mail
Tuesday, 16 January 2018 15:00
obuka za gragansko novinarstvo oglas

Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС) ги поканува сите заинтересирани да се пријават на обуката за граѓанско новинарство која ќе се одржи во Охрид на 8 и 9 февруари 2018 година.

 
Втор конкурс за приказни и фотографии на граѓански новинари PDF Print E-mail
Monday, 25 December 2017 14:02
konkurs2

Со цел да се да се зголеми плурализмот и транспарентноста во медиумската средина, потребно е граѓаните да ги актуализираат проблемите кои непосредно ги засегаат. Најголем дел од традиционалните медиуми ги третираат прашањата од поширока, национална перспектива. Во тој пристап, регионалните и локални [ … ]

 
Конкурс за приказни и фотографии на граѓански новинари PDF Print E-mail
Thursday, 31 August 2017 08:38
konkurs gragansko novinarstvo

Со цел да се да се зголеми плурализмот и транспарентноста во медиумската средина, потребно е граѓаните да ги актуализираат проблемите кои непосредно ги засегаат. Најголем дел од традиционалните медиуми  ги третираат прашањата од поширока, национална перспектива. Во тој пристап, регионалните и л [ … ]

 
 • «
 •  Start 
 •  Prev 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  Next 
 •  End 
 • »


Page 1 of 21

Проекти

Civica Mobilitas Мојот Избор

New

Се наоѓаш тука  : Home News & Publicity Advertisements