Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

MCIC in the Media
Медиумите за проектот „Родум од Македонија“ PDF Print E-mail
Thursday, 16 July 2015 14:29

Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС) заедно со Обединетата македонска дијаспора (ОМД) на 10 јули 2015 година, информираа за проектот „Родум од Македонија“ (Birthright Macedonia) и го означија почетокот на тринеделеннот студиски престој на учесниците во Македонија. Подолу се објавите од медиумите за настанот.

 
Медиумите за реакцијата на Платформата на граѓански организации за борба против корупцијата PDF Print E-mail
Thursday, 26 March 2015 14:45

Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС) е членка на Платформата и заедно со другите граѓански организации на 25 март 2015 година ја организираше прес конференцијата на која упати повик до надлежните институции во врска со објавените снимени телефонски разговори. Подолу се објавите за прес конференцијата.

 
Медиумите за следењето и анализата на ризиците од корупција и организиран криминал PDF Print E-mail
Tuesday, 24 March 2015 10:16

Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС) заедно со Центарот за изучување на демократијата (ЦСД) од Бугарија на 19 март 2015 година организираше форум на кој го презентираше Извештајот  за следење и анализа на ризиците од корупција и организиран криминал и три други документи за јавни политики. Подолу се објавите за настанот и документите презентирани на него.

 
Медиумите за новата фаза на програмата Цивика мобилитас PDF Print E-mail
Thursday, 20 November 2014 16:12

МЦМС ja презентираше новата фаза на програмата Цивика мобилитас која им е наменета на граѓанските организации и другите актери на граѓанското општество и ќе трае четири години. Подолу се известувањата на медиумите за тоа.

 
 • «
 •  Start 
 •  Prev 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  Next 
 •  End 
 • »


Page 1 of 54

Проекти

Civica Mobilitas Мојот Избор

New

Се наоѓаш тука  : Home News & Publicity MCIC in the Media