Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Симона Огненовска PDF Печати Е-пошта

Симона ОгненовскаСимона Огненовска, Помлад соработник на проект
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
+389 2 3088 985

Симона Огненовска работи како соработник на проекти во групата за граѓанско општество и демократизација. Родена e на 14.7.1987 година во Скопје. Магистрира на отсекот маркетинг менаџмент на Економски факулет, Европски универзитет, подготвувајќи ја тезата насловена „Влијанието на општествената одоговорност на малите и средни претпријатијата врз однесувањето на потрошувачите во Р.Македонија“. Својата вклученост во активности на МЦМС ја започнува како волонтер во ноември 2010 година, а од август 2011 година е во редовен работен однос. Фокусот на нејзиното работење е поддршка на активности за развој на овозможувачката околина на граѓанско општество кое активно е вклучено во процесите на подготовка на закони и креирање на јавни политики.

LinkedIn Logo16pxhttp://www.linkedin.com/in/simonaognenovska

 
Се наоѓаш тука  : Почетна Поддршка Вклучи се Пријави се