Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Наташа Иваноска PDF Печати Е-пошта

nivНаташа Иваноска, помлад соработник на проект
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
+389 2 3065 381

Родена е на 21 јуни 1993 г. во Охрид, Македонија. Дипломирала на Правниот факултет „Јустинијан Први“- Скопје на политички студии во јули 2015. Од ноември 2015 година е студент на последипломските студии на катедрата по применета политика на истиот факултет. Во МЦМС започнува како волонтер во септември 2015, а во декември истата година се вклучува во активностите на организацијата како помлад соработник на проекти.

LinkedInhttps://mk.linkedin.com/in/natasha-ivanoska-194ab098

 
Се наоѓаш тука  : Почетна Поддршка Вклучи се Пријави се