Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

МЦМС во медиумите
А1: Дивеењето на Албанците продолжува PDF Печати Е-пошта
Среда, 05 септември 2001 01:00
teroristi2

Tројца работници од месната индустрија „Насто“ околу 13 часот и 30 минути биле заробени од вооружени лица во близина на фабриката „Неметали“ на периферијата од Тетово.

 
А1: Терористите ограбуваат македонски куќи PDF Печати Е-пошта
Четврток, 23 август 2001 01:00
tetovo-borbi1

Албанските терористите во кризните региони на Тетово и Куманово продолжија со вооружени провокации врз позициите на македонските безбедносни сили.

 
А1: Хуманитарниот конвој успешно пристигна во Вратница PDF Печати Е-пошта
Вторник, 07 август 2001 01:00
konvoj

Конвој со хуманитарна помош за жителите во општина Вратница, со 40 тони храна, медицински и хигиенски материјал од Скопје, денеска повторно треба да се упати кон оваа подрачје - соопшти владиното Координативното тело за справување со кризи.

 
Вест: МЦМС денес дистрибуира помош за 800 раселени лица PDF Печати Е-пошта
Петок, 22 јуни 2001 01:00

Македонскиот ценатр за меѓународна соработка, за период од еден месец обезбеди хуманитарна помош за 800 внатрешно раселени лица, сместени во четри јавни установи во Скопје. Дистрибуцијата на помошта ќе започне денеска во 12 часот.

 
Вест: Детско игралиште на Бит пазар PDF Печати Е-пошта
Четврток, 29 март 2001 01:00

Во близина на детската градинка "Раде Јовчевски Корчагин" на Бит пазар, Градот наскоро ќе постави ново детско игралиште што се планира да им стои на располагање на најмладите од овој дел од градот.

 


Страна 43 од 43

Проекти

Civica Mobilitas Мојот Избор

Ново

Се наоѓаш тука  : Почетна Вести и јавност МЦМС во медиумите