Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

МЦМС во медиумите
Спорот за името Македонија PDF Печати Е-пошта
Петок, 21 октомври 2011 10:34

Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС) и Институтот за демократија (ИДСЦС) спроведоа ново истражување за спорот за името Македонија. Во прилог се објавите во медиумите.

 
МЦМС избран повторно за новата фаза „Форуми во заедницата“ PDF Печати Е-пошта
Среда, 21 септември 2011 00:00

МЦМС веќе неколку години е една од организациите, која ја спроведува програмата „Форуми во заедницата". Во прилог се написите во медиумите.

 
Заврши проектот „Градиме партнерства“ PDF Печати Е-пошта
Петок, 16 септември 2011 00:00

МЦМС беше ангажиран за спроведување на обуки и работилници од страна на Пелагонискиот плански регион. Во прилог се написите во медиумите.

 
Објавен извештајот „Долг пат до поголем граѓански ангажман“ PDF Печати Е-пошта
Среда, 14 септември 2011 00:00

МЦМС го публикуваше аналитички извештај под името „Долг пат до поголем граѓански ангажман". Во прилог се написите во медиумите.

 
Интервју – Сашо Клековски PDF Печати Е-пошта
Вторник, 16 август 2011 12:02

Интервју со Сашо Клековски, прв извршен директор на МЦМС за Радио Слободна Европа.

 


Страна 8 од 43

Проекти

Civica Mobilitas Мојот Избор

Ново

Се наоѓаш тука  : Почетна Вести и јавност МЦМС во медиумите