Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Вести
МЦМС - Промовираше пет публикации PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 18 септември 2006 01:00
y1Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС) на 14 септември 2006 година (четврток) во хотелот Холидеј ги промовираше публикациите: “Декалог” од проф. д-р Ратомир Гроздановски; “Вистинска љубов” од монсињор Антун Циримотиќ; “Основи на јудаизмот”, превод од Цадик Данон; “Исламот и другите вери [ … ]
 
Постигнувањата во 2005 и плановите за 2006 PDF Печати Е-пошта
Среда, 07 јуни 2006 01:00
u1

Македонскиот центар за меѓународна соработка од 8 до 14 јуни оваа година ги реализираше “Отворените денови на МЦМС” на кои ги презентираше постигнувањата во 2005 година и плановите за 2006 година.
Презентациите беа направени во Гостивар, Прилеп, Куманово, Штип и во Скопје.

  
Промовирани шест публикации за децентрализацијата PDF Печати Е-пошта
Петок, 31 март 2006 01:00
i1

Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС) на 31 март 2006 година, во 12 часот во Холидеј ин во Скопје ги промовираше шесте публикации за децентрализација на авторот Сотир Костов.

 
Промовирани две нови публикации PDF Печати Е-пошта
Вторник, 31 јануари 2006 01:00
t1

Македонскиот центар за меѓународна соработка ги промовираше публикациите: “Луѓе од граѓанскиот сектор” и “Довербата, одговорноста за општествените прашања и добротворството во Македонија”.

“Ова е последната публикација во низата адресари што МЦМС ги подготвува и издава веќе 11 години”, рече промоторо [ … ]

 
Поддржи ја својата земја - Испрати картичка до Европа PDF Печати Е-пошта
Среда, 30 ноември 2005 01:00
o1Кажи ОК за МК е кампања со која граѓаните на Македонија ја истакнуваат важноста на одлуката што Европската Унија треба да ја донесе, за прифаќање на статусот на Република Македонија како земја-кандидат за членствово ЕУ. Европската комисија на 9 Ноември 2005 година го направи првиот голем чекор во та [ … ]
 


Страна 161 од 162

Проекти

Civica Mobilitas Tacso

Ново

Се наоѓаш тука  : Почетна Вести и јавност Вести