Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Видеографик - 20 години МЦМС - Видео PDF Печати Е-пошта

Оваа година МЦМС прослави 20 години од основањето. За постигнувањата подготви три видео презентации и им ги посвети на трите клучни елементи што го прават МЦМС успешен: вредностите, луѓето и резултатите.

1000246 10151630006448106 872646505 n

Вредностите се во основата на работењето на МЦМС, некои од нив се партиципативноста, партнерството, толеранцијата итн. 

Луѓето не само што се во фокусот на целите на МЦМС, тие, исто така се и клучниот ресурс за успехот и неговата главна предност. 

Вредностите и луѓето придонесоа за денешните резултати. Во 20 години работа, МЦМС спроведе 1578 проекти со вкупна вредност од над 50 милиони евра.

 
Се наоѓаш тука  : Почетна За нас Нашата историја Видеографик - 20 години МЦМС - Видео