Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Извршна канцеларија PDF Печати Е-пошта

Граѓанско општество

Емина Нурединоска, Раководител, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3088 979

Проекти за граѓанско општество и добро владеење

Валентина Атанасовска, Соработник на проекти, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3065 381
Снежана Камиловска Трповска, Соработник на проекти, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3088 983
Александра Савевска, Соработник на проекти, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3065 381
Јасмина Чаушоска, Соработник на проекти, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3088 981
Наташа Иваноска, Помлад соработник на проекти, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3065 381
Симона Трајковска, Помлад соработник на проекти, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3065 381
Фанија Ивановска, Помлад соработник на проекти, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3065 381
Флориан Мехмети, Помлад соработник на проекти, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3065 381

Програма Цивика мобилитас

Валентина Чичева, Координатор на програми, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3088 984
Дарко Димов, Соработник на проекти, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3088 991
Сара Мустафа, Соработник на проекти, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3088 990
Моника Божиноска, Соработник на проекти, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3065 381
Адиљ Бакиу, Соработник на проекти, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3088 995
Александра Сиљановска, Помлад соработник на проект, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3065 381

Локален развој

Горан Стаматоски, Помлад соработник на проект, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3065 381

Информации

Борис Ристовски, Соработник за интернет и нови медиуми, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3065 381

Администрација

Милка Божиновска Миова, Овластен сметководител, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3088 977
Адис Рахиќ, Систем администратор, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3088 975
Борче Јакимовски, Административен секретар, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3065 381
Данило Митов, Домаќин, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3088 974

 
Се наоѓаш тука  : Почетна За нас Нашата структура Извршна канцеларија