Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Дарко Димов PDF Печати Е-пошта

ddmДарко Димов, Соработник на проекти
ddm@mcms.mk
+ 389 2 3088 991

Роден е на 21.04.1987 во Добој (БиХ). Дипломирал на Факултетот за политички науки на Универзитетот Американ Колеџ (УАКС) во Скопје. Своето академско образование го продолжува на истиот факултет и универзитет, на насоката – Човекови права. Бил ангажиран во граѓанскиот сектор преку граѓанската организација Националниот демократски институт Македонија (НДИ). Во активностите на МЦМС се вклучува како волонтер во септември 2012 година, за потоа да продолжи како помлад соработник на проекти од јануари 2013. Mоментално работи на програмата „Форуми во заедниците“.

 
Се наоѓаш тука  : Почетна За нас Нашата структура Извршна канцеларија