Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Борче Јакимовски PDF Печати Е-пошта

bjkБорче Јакимовски, Административен секретар
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
+389 2 3065 381

Роден е на 03.09.1990 во Скопје, Македонија. Во 2012 дипломирал на Факултетот за бизнис и економија во Скопје на смерот финансиски менаџмент. Од март 2012 до август 2015 работи во контакт центарот во Наше такси. Бeше ангажиран во Македонска развојна фондација за претпријатија како волонтер. Во МЦМС почнува да работи на проектот за бегалци како помлад соработник од декември 2015 г.

 
Се наоѓаш тука  : Почетна За нас Нашата структура Извршна канцеларија