Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Постизборни политички теми PDF Печати Е-пошта

Автор: Гонце Јаковлеска
Датум: февруари 2017г.
PDF: postizborni-politicki-temi.pdf

postizborni-politicki-temiТелевизија Телма и Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС) спроведоа истражувања на јавното мислење за актуелни политички теми. Темата на ова телефонско истражување беше јавното мислење за состојбата предизвикана од процесот на формирање влада по изборите во декември 2016 година. Истражувањето е дел од проектот „Топ тема на ваша страна“ подржана од УСАИД. Анкетата ја спроведе агенцијата М-проспект.

 
Се наоѓаш тука  : Почетна За нашата работа Истражувања и публикации Истражувања