Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Локални награди и признанија PDF Печати Е-пошта

2008

2007

2006

2005

2003

2002

2001

2000

1999

1998

1997

  • Здружение на ромите Черења, Штип
  • Месни заедници на селата: Сушево, Василево; Мамутчево, Велес ; Горно Оризари , Велес; Стришовци, Пробиштип

1996

1995

1994

 
Се наоѓаш тука  : Почетна За нашата работа Награди и признанија Локални