Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Për kushte më të mira në shkolla – dhuro tani! PDF Shtyp Shpërndaje me Postë Elektronike

Vetëm në dy vitet paraprake, MCMS me donacione private arriti që të mundësojë kushte më të mira për punë për 1.544 nxënës dhe 219 arsimtarë në mjediset rurale në Maqedoni.

Aktivitetet e këtij viti do t’ua lehtësojnë zhvillimin e procesit mësimor 837 nxënësve dhe 96 arsimtarëve në shkollat fillore në mjediset rurale në Maqedoni.

Dhuroni edhe ju për kushte më të mira në shkolla! Me donacionin tuaj do të rritet numri i nxënësve të cilët mësojnë në kushte dinjitoze.

Donacionin tuaj mund ta paguani në xhiro llogarinë: 270048782560596, IK Banka


Донирај сега!

Në shkollën në Konçe, është bërë çmontimi dhe vendosja e dritareve dhe dyerve të eja. “Djali im është i mahnitur nga ndryshimet”, thotë Dançe Kostadinova, “dritaret i kanë më të bukura se sa në shtëpi”, rrëfen ajo me buzëqeshje

 

Проекти

Civica Mobilitas Мојот Избор

E re

Се наоѓаш тука  : Fillimi Mbështetje Dhuro Dhuro tani!